Η Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών πραγματοποίησε την 3ήμερη εκδρομή της στη Θεσσαλονίκη και στα Λουτρά Πόζαρ από 15 έως 17 Νοεμβρίου με μεγάλη επιτυχία. Συμμετείχαν πολλά μέλη της Λέσχης, αλλά και πολλοί παλαιοί και νέοι φίλοι της. Την Παρασκευή το μεσημέρι η στάση μας για φαγητό ήταν στο Λιτόχωρο σε ένα πολύ όμορφο τοπίο μέσα στα πλατάνια, όπου στο βάθος ατενίζαμε τον Όλυμπο. Η Θεσσαλονίκη μας αντάμειψε με τον καλό καιρό και τις ομορφιές γωνιές της. Το βράδυ διασκεδάσαμε όλοι μαζί στα Λαδάδικα.

Το Σάββατο επισκεφθήκαμε τα Λουτρά Πόζαρ τα οποία βρίσκονται σε ένα περιβάλλον εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς. Πολλοί από εμάς κολύμπησαν στη φυσική πισίνα με τα ιαματικά νερά, άλλοι απόλαυσαν ένα ευεργετικό μασάζ, ενώ άλλοι περπάτησαν στην υπέροχη φύση. Το μεσημέρι πήγαμε για φαγητό σ' ένα πανέμορφο χωριό, την Όρμα που βρίσκεται κοντά τα Λουτρά, και γευτήκαμε υπέροχες γεύσεις στις παραδοσιακές ταβέρνες. Το βράδυ επισκεφθήκαμε την περιοχή του Επταπύργιου.

Την Κυριακή το πρωί, επισκεφθήκαμε εκκλησίες της πόλης, αλλά και μουσεία. Και βέβαια φύγαμε από την πόλη, κρατώντας κουτιά από τα υπέροχα γλυκά της Θεσσαλονίκης για φίλεμα.