Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη μουσικοχορευτική συνεστίαση της Φιλότεχνης Λέσχης, στην κοσμική ταβέρνα “Ο ΝΩΝΤΑΣ”. Τα μέλη και οι φίλοι της Λέσχης που γέμισαν την αίθουσα, απόλαυσαν τους εξαιρετικούς μεζέδες του Νώντα και, πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά με μουσική και τραγούδια από την Ορχήστρα της Φιλότεχνης που δημιούργησε πολύ ωραία ατμόσφαιρα με πολύ κέφι για τραγούδι και χορό.

Στην πόλη μας, ήταν η δεύτερη δημόσια παρουσία της Ορχήστρας, η οποία δημιουργήθηκε εθελοντικά πριν ένα περίπου χρόνο, από επαγγελματίες μουσικούς, μέλη και φίλους της Λέσχης. Το ρεπερτόριο της βραδιάς ήταν πλούσιο από ορχηστρικές χορευτικές μελωδίες από κινηματογραφικές ταινίες, λατινοαμερικάνικες διεθνείς επιτυχίες που απέδωσε με ξεχωριστό τρόπο η ορχήστρα που αποτελούνταν από τους μουσικούς: Δημήτρη Δαμάσκο-πλήκτρα, Θανάση Κατάρα-φλάουτο, Παναγιώτη Πατσουλέ-μπουζούκι, Χρήστο Αλεπού και Τάσο Βαρελά-τρομπέτες, Αντώνη Αμπαρτζάκη-τρομπόνι, Γιώργο Κούρο-κιθάρα, Γιώργο Τζανέτο-ντραμς, Μάκη Βενιέρη-κρουστά.

Στη συνέχεια του προγράμματος ακούστηκαν γνωστά Ελληνικά χορευτικά τραγούδια διαφόρων εποχών, που ερμήνευσαν με ιδιαίτερη ευαισθησία η Μαρίνα Μανωλάκου και ο Νίκος Μπουρνέλης. Το κέφι ξεσήκωσε τους φιλότεχνους σ΄ένα ομαδικό χορευτικό αποκριάτικο γαϊτανάκι.

Κάπου τα μεσάνυχτα άρχισαν σιγά-σιγά να αποχωρούν ενθουσιασμένοι συγχαίροντας τους διοργανωτές και ευχόμενοι και του χρόνου.