Έχουμε την χαρά να σας ενημερώσουμε ότι ο σύλλογος μας αποφάσισε την δημιουργία μικτής τετράφωνης χορωδίας με τον διακεκριμένο μαέστρο της UNESCO Ελλάδας κ. Χρήστο Πάντα.

Ερχόμαστε με αυτόν τον τρόπο να καλύψουμε ένα τεράστιο κενό για τον μεγάλο σε πληθυσμό δήμο μας, όπου τέτοιου επιπέδου πολιτιστική δραστηριότητα δεν υφίσταται.

Παράλληλα βρισκόμαστε σε επικοινωνία με την Δημοτική αρχή του τόπου ώστε να πετύχουμε η χορωδία αυτή να τεθεί ΚΑΙ υπό την αιγίδα του Δήμου έτσι, από κοινού να πετύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση χορωδών και να απηχεί η χορωδία όλη την επικράτεια του δήμου Αχαρνών.

Εν τω μεταξύ η χορωδία θα ξεκινήσει τις πρόβες από την Δευτέρα 4-12 -2023 και ώρα 20.30 έως 22.30 και αυτή θα είναι η ημέρα και η ώρα για όλη την καλλιτεχνική σεζόν εκτός απροόπτου.

Καλείσθε λοιπόν όσοι άντρες και γυναίκες αγαπάτε το τραγούδι να προσέλθετε την εν λόγω ημέρα και ώρα η και κάθε άλλη Δευτέρα την ίδια ώρα, στην αίθουσα του συλλόγου μας, χωρίς φόβο αλλά με πάθος για να εξετασθεί από τον μαέστρο μας η δυνατότητα συμμετοχής σας στην χορωδία.

Είναι καιρός πια ο τόπος μας να “ΒΡΕΙ” τον χορωδιακό του δρόμο και αυτό το εγγυάται η αξία του μαέστρου με τις ευφάνταστες προσωπικές εναρμονίσεις του και να μας οδηγήσει σε υπέροχα μουσικά μονοπάτια.

Tηλέφωνα επικοινωνίας: 

Τάσος Βαρελάς: 698 203 0720
e-mail: anassvar@gmail.com

Μπαϊρακτάρη Ειρήνη: 697 273 2822
e-mail: eirmpairaktari@gmail.com