Με τη συμμετοχή πολλών μελών και φίλων της Φιλότεχνης, μετά από τρία χρόνια, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο Μεζεδοπωλείο  «Η Αυλή του Νώντα» σε εορταστική ατμόσφαιρα. Μετά την κοπή της βασιλόπιτας ακολούθησε συνεστίαση.

Η πρόεδρος Ευτυχία Παράσχου καλωσόρισε τα μέλη της Φιλότεχνης, τους εκπροσώπους του Δήμου μας και εκπροσώπους φορέων της πόλης μας ευχόμενη υγεία, μία δημιουργική και καρποφόρα χρονιά προς όλους τους παρευρισκόμενους.

Για τη Φιλότεχνη ευχήθηκε μια χρονιά πλούσια σε πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δράσεις, μετά από τρία δύσκολα χρόνια.

Παρευρέθηκαν αλλά και πολλούς επαίνους για την προσφορά της λέσχης στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης: ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, ο Βασίλης Οικονόμου βουλευτής Ν. Δημοκρατίας, ο Μιχάλης Βρεττός Αντιδήμαρχος, ο Νίκος Δαμάσκος  Αντιδήμαρχος, ο Γιάννης  Νίκας πρόεδρος ΔΗΚΕΑ, ο Σπύρος Βάθης Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, ο Κωφός Δημήτρης Αντιδήμαρχος, ο Γιάννης Μίχα Δ/ντής Αναπτυξιακής, η Ζαχαριάδη Αγγελική πρόεδρος ΔΗΦΑ, ο Κώστας Παπακώτσης δημοτικός σύμβουλος, Διονυσία Μπομπόνη δημοτική σύμβουλος, ο Σπύρος Βρεττός υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, ο Καραμέρος Γιώργος  υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ.

Όλοι αναφέρθηκαν και με πολλούς επαίνους για την προσφορά της Φιλότεχνης Λέσχης στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας επί σειρά ετών και ότι θα είναι αρωγοί στην προσπάθειά της για τον πολιτισμό στην πόλη μας.

Ο Νώντας Βρεττός αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας στον Αντιπρόεδρο, Ιδρυτικό μέλος της Φιλότεχνης και φίλο Θανάση Κατάρα.