Η Φιλότεχνη λέσχη εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού Καίτης Παπανίκα,της δημοφιλέστερης καλλιτέχνιδας των Αχαρνών,και εκφράζει τα συλληπητήρια της στην οικογενειά της .

Η Φιλότεχνη ανακήρυξε παμψηφεί επίτιμο μέλος της,την Καίτη Παπανικα με απόφαση της Γ.Σ στις 8.2.2015 ,γιά τη διάκρισή της στον Κινηματογράφο καί στο Θέατρο καί γιά την πολύχρονη και πολύπλευρη θητεία και παρουσία της στην τέχνη της υποκριτικής, ως ηθοποιός,σκηνοθέτης καί δασκάλα σχολής .

Στις 26 Ιουνίου 2015,διοργάνωσε ειδική τιμητική εκδήλωση-συνεστίαση των μελών καί φίλων της κατά την οποία της απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για τη συνολική προσφορά της στην τέχνη.Στην έναρξη της εκδήλωσης το μουσικό σύνολο καθηγητών του Δημοτικού ωδείου Αχαρνών, έπαιξε συνθέσεις του Μάνου Χατζηδάκη .

Η Καίτη πήρε μέρος σε εκδηλώσεις της Φιλότεχνης,αλλά και του Δήμου Αχαρνών,της ΙΛΕΑ,του Επισκηνίου.Με τη φροντίδα και την επιμέλειά της, κυκλοφόρησε το 2006, το μυθιστόρημα "Η μάνα μου η Χελιδινού",στο οποίο η μητέρα της Χριστίνα ,το γένος Δαμάσκου ή Μυταρά,εξιστορεί τις αναμνήσεις της ,από το μεσοπόλεμο μέχρι τη δεκαετία του 1960,με αναφορές στο Μενίδι και την προσφυγική Νέα Φιλαδέλφεια.Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΕΙΑ 2008,μέρη αυτού του βιβλίου παρουσιάστηκαν σε θεατροποιημένη παράσταση,σε σκηνοθεσία Γιώργου Βασιλειάδη, στις 8.10. 2008,στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Αχαρνών. Διάβασε και ερμήνευσε η Καίτη,με τη συμμετοχή του Αλέξανδρου Χατζή στο τραγούδι και την κιθάρα, του Σπύρου Μπρέμπου στο δημοτικό τραγούδι ,του Θανάση Μαργέτη στο βιολί και του Θανάση Κατάρα στο φλάουτο και τη μουσική επιμέλεια .

Αντίο Καίτη,θα βρεθούμε ξανά


8.10.2008 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ Η ΧΕΛΙΔΟΝΟΥ 
8.2.2016 παρουσίαση CD Δ.ΔΑΜΑΣΚΟΥ


Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ Η ΧΕΛΙΔΟΝΟΥ

παρουσιαση cd Δ.ΔΑΜΑΣΚΟΥ

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ 26.06.15