Την Παρασκευή 26 Ιουνίου πολλά μέλη αλλά και φίλοι μας συγκεντρωθήκαμε στην αποχαιρετιστήρια βραδιά μιας δημιουργικής χρονιάς της Φιλότεχνης Λέσχης στη δροσερή αυλή του μεζεδοπωλείο του «ΝΩΝΤΑ».

Κατά την είσοδό μας στην αυλή, μας περίμενε μια έκπληξη. Ένα σύνολο τριών μουσικών του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών μας υποδεχόταν με υπέροχες μουσικές του Μάνου Χατζιδάκι. Οι εξαιρετικοί μουσικοί ήταν η Χριστίνα Ξανθοπούλου (βιολί), Νίκος Μπουρνέλης (πιάνο), και ο Θανάσης Κατάρας (φλάουτο).
Επίσημη προσκεκλημένη της Φιλότεχνης ήταν η ηθοποιός κ. Καίτη Παπανίκα, την οποία η Φιλότεχνη Λέσχη έχει ανακηρύξει Επίτιμο μέλος της, για την προσφορά της στην τέχνη της.

Η Φιλότεχνη τίμησε με ένα αναμνηστικό δώρο, την κ. Καίτη Παπανίκα, φιλοτεχνημένο από την εικαστικό Μαρία Δαμιανού. Η Καίτη Παπανίκα ανταπέδωσε και τίμησε όλους μας με ένα ωραίο λόγο και απαγγέλλοντας υπέροχα ένα ποίημα του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού.

Η κ. Παπανίκα επισκέφθηκε όλους τους παρευρισκομένους φίλους και μέλη, στα τραπέζια ξεχωριστά, και συνομίλησε μαζί τους.

Οι μουσικοί του Ωδείου συνέχισαν πολύ ώρα ακόμα να μας συνοδεύουν με τη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.

Ήταν μια πολύ όμορφη και διαφορετική βραδιά για τα μέλη και τους φίλους της Φιλότεχνης, σε αυτό βέβαια βοήθησε το καλό φαγητό και το κρασί του Νώντα.

Και λίγο πριν τους αποχαιρετισμούς και τις ευχές για ένα καλό καλοκαίρι ήρθε και η είδηση ότι θα πάμε σε Δημοψήφισμα...

Έτσι για την ιστορία...