Με συμμετοχή παλαιών και νέων μελών της Φιλότεχνης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, στη Στέγη της Λέσχης, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση.
Ακολούθησε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Φιλότεχνης.

Η Πρόεδρος Ευτυχία Παράσχου έχοντας στο πλευρό της όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καλωσόρισε τα μέλη της Λέσχης με ευχές και έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που ήταν πλούσιος σε εκδηλώσεις, δημιουργικές δράσεις, και συνεργασίες με άλλους φορείς της πόλης μας, που αφορούν τις τέχνες και τον πολιτισμό. Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε επίσης τον οικονομικό απολογισμό και προϋπολογισμό που ανακοίνωσε η Ταμίας Φανή Μίχα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε το μέλος της Φιλότεχνης Λέσχης Κασίτα Αντώνη -φωτογράφος, ποιητής- γιατί δώρισε στη Λέσχη δύο (2) δύο φωτογραφικά έργα του, εκ των οποίων το ένα είναι κολάζ φωτογραφιών και ποίησης αφιερωμένο στη γυναίκα. Επίσης μας πρόσφερε μία σειρά φωτογραφιών του ποιητή Γιώργου Σεφέρη με θέματα από την Κύπρο.


Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ



Στην εκδήλωση της κοπή της Βασιλόπιτας που ακολούθησε προσήλθαν ο νέος Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός, ο οποίος μας τιμά με την παρουσία του ανελλιπώς, ο ποιητής και φίλος της Φιλότεχνης Ηλίας Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Γιάννης Νίκας, ο αντιδήμαρχος Νίκος Δαμάσκος, ο πρόεδρος της Β΄βάθμιας εκπαίδευσης Γιάννης Μίχας, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Βάθης, η Ελένη Μότσια πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Δήμου μας, η Μαρία Ναυροζίδου πρόεδρος των τριτέκνων της πόλης μας, η ταμίας του παραρτήματος Αντικαρκινικής Εταιρίας Αχαρνών και Φυλής Φρόσω Γιαννουσάκη, ο Κώστας Καρυδάκης κ.ά.